Новини

Игри

Агротрон-М и HORSCH те предизвикат с играта #МоятHORSCH в действие

АГРОТРОН-М и HORSCH те предизвикаме с играта "#МоятHORSCH в действие"!

Знаем, че феновете на HORSCH в България са много! Затова като официален представител на марката за страната решихме да Ви предизвикаме да споделите кадри на работата с Вашия верен помощник на полето - HORSCH. За най-големите фото и видео ентусиасти имаме и невероятни награди!

Ето както трябва да направите, за да се включите в нашата Фейсбук игра:

1. Снимайте  своята HORSCH машина в действие по време на тазгодишната есенна земеделска кампания. Няма значение къде в България е правена снимката или видеото стига да е от тази година и основният обект в нея да е техниката на HORSCH;

2. Изпратете своите кадри чрез Viber или WhatsApp на номер +359 892 270 081 или като лично съобщение на нашата Фейсбук страница с информация за Вашето стопанство и техниката на HORSCH, която използвате – какви впечатления имате от работата с нея и защо избрахте HORSCH и Агротрон-М.

ВАЖНО: Моля, изпращайте кадри САМО на лично съобщение. Материалите, изпратени като коментар под публикацията не Ви осигуряват участие. Снимките и видео клипове, чието съдържание е обидно, дискриминиращо или оронващо престижа няма да бъдат включвани в надпреварата

3. До 15-ти ноември 2020 г. ще очакваме с нетърпение Вашите снимки и видеа, като получените кадри ще бъдат споделяни на стената на нашата Фейсбук страница.

Определяне на победителите:
На 17-ти ноември 2020 г. ще обявим в специален пост трима участници, чиито кадри са събрали най-много харесвания тук в страницата на АГРОТРОН-М.

Наградите:
1-во място: таблет
2-ро място: смартфон
3-то място: комплект оригинални HORSCH награди

Следете Фейсбук страницата ни, за да знаете дали сте сред печелившите.

Покажете Вашата креативност и не отлагайте участието си в нашата игра "#МоятHORSCH в действие"

Екипът на АГРОТРОН-М пожелава на всички участници в предизвикателството успех!