Новини

Събития

АГРОТРОН-М НА АГРИТЕХНИКА 2019

С удоволствие каним всички български земеделци на нашите щандове на най-големия и престижен земеделски форум за селскостопанска техника и оборудване в света - Агритехника 2019. Изложението ще се проведе в Хановер, Германия в периода 10-16 ноември 2019 г.
Като единствен официален вносител на немския производител на прикачна техника HORSCH и италианския производител на адаптери за жътва Olimac за България, нашите продуктови специалисти ще бъдат на разположение на българските посетители по време на събитието на изложбените площи на HORSCH, зала 12, щанд C41 и на Olimac, зала 13, щанд А18.
Тази година фокусът на изложението е върху големите предизвикателства, пред които е изправено съвременното селско стопанство, в това число климатичните промени, необходимостта от качествени храни и конкурентността. За целта земеделците трябва да се ориентират към хибридното земеделие, което съчетава най-доброто от традиционното и биологично производство.
Като световнопризнато име в разработването и производството на иновативни и качествени машини, на тазгодишната Агритехника от HORSCH са предвидили да представят нови продукти, сред които и техника за хибридното земеделие, която оптимизира употребата на химични торове. Част от решенията на HORSCH включват и по-бързата и точна техника за сеитба, с която се намалява броят на обработките и така и употребата на горива с цел опазване чистота на почвата.
Ето и кои са иновациите от HORSCH, които ще се представят на изложението:
  • Нова самоходна пръскачка Leeb 6.300 PT и 8.300 PT – гарантирани гъвкавост и комфорт по време на прецизното пръскане, благодарение на възможността за избор на различни обеми и материал на резервоари, както и новото задвижване ComfortDrive с централна рама и хидропневматично самостоятелно окачване на всяко колело с активно регулиране на нивото.
  • Първата пружинна брана Cura ST за хибридно и биоземеделие – изключително прецизната и стабилна машина, подходяща за всякакви условия и почви.
  • Новият модел сеялка MAESTRO CVмаксимална производителност с голямо бункерно ремарке, което вече може да се използва както за семена, така и за тор. Машината разполага с изцяло нов дозиращ апарат AirVac, който е лесен за настройки и работи с доказаната вече точност.
  • Новият модел сеялка МAESTRO RV, която използва техника MTS– MainTankSupply (захранване от централен бункер).
  • Нови опции за най-продаваната StripTill машина Focus - сеещ ботуш с двоен диск - TurboDisc и новия сеещ ботуш тип ралник –TurboEdge. Той е подходящ за сеитба на междуредия, по-големи от 25см при рапица и бобови култури.
  • Новото лесно управление на функциите на агромашините през мобилен телефон с приложението на HORSCH MobileControl и SmartCan модул.
  • Нов бункер за предна навесна система Partner 2000 FT с обем 2200 литра, който се предлага в два варианта, които са единствени на пазара със своята многофункционалност.
  • Нова HORSCH Power Disc сееща секция с паралелограмно окачване - перфектното решение при тежки условия и сигурно полагане на семената в почвата и при не добре подготвени полета.
  • Нова двойно дискова сееща секция TurboDisc 3 и иновативни подобрения по сеялката Pronto DC.
  • Новата машина Cruiser LT за повсеместна режеща почвообработка, част от иновативните продукти на HORSCH за хибридно и биоземеделие. Основното предназначение на машината е да реже ниско плевели, самосевки и междинни култура. Тя може да бъде алтернатива на пръскането с глифозат и борбата с плевели.
На щанда на Olimac ще се запознаете с интелигентните адаптери за царевица, слънчоглед и коноп Drago. Революционната им машина Drago Gold е първият адаптер за слънчоглед-сорго-оноп, оборудван с висококачествена механика, който позволява цялостна реколта без загуби и по-висока работна скорост. Тази глава за слънчоглед-сорго-коноп притежава хипер-размерен шнек (500 мм, най-големият в сектора), който позволява по-голяма скорост на движение напред и избягване на всички препятствия и загуби на продукция. Машината също така е единствената в света за добив на слънчоглед, оборудвана с два съединителя за всяка група от редици. Това предотвратява претоварването на веригите с гумени зъби и противоположни дискове за рязане на растенията, които предпазват елементите на всеки ред.
Цялата информация за най-новите продуктови иновации в селскостопанската техника може да получите от нашите специалисти, които ще ви очакват на Агритехника 2019. Те ще ви запознаят и с промоционалните условия и лизингови схеми на Агротрон-М при закупуване на нова техника:
Метин Айретлик /Търговски директор/, тел: +359 887 534 417
Алин Ахмедов /Продуктов специалист HORSCH/, тел: +359 887 891 943
Айхан Хюсеин /Продуктов специалист Olimac/, тел: +359 892 494 242